Η προστιθέμενη αξία μας

Η Βλαστός kitchen&style  είναι μια τυπικά παθιασμένη  μάρκα που αγαπά να δημιουργεί νέες τάσεις δίνοντας μορφή σε ιδέες, δημιουργικότητα και στυλ. Το στυλ μας είναι από το σεβασμό και την ευθυγράμμιση με την ιστορία της εταιρείας μας και του παγκοσμιοποιημένου κόσμου. Η ποιότητα, η ευκολία, η τεχνολογική καινοτομία, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η ικανοποίηση των τελικών πελατών είναι οι αξίες που στηρίζουν τις βιομηχανικές και σχεδιαστικές μας προσπάθειες.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Για να βεβαιωθείτε ότι η αγάπη σας για τη νέα σας κουζίνα  Vlastos Kitchen&Style διαρκεί όσο το δυνατόν περισσότερο, οι τεχνικοί μας έχουν ελεγχθεί και προσεκτικώς αξιολογήσει κάθε κατασκευαστική λεπτομέρεια για να ελέγξoυν την αξιοπιστία, την ασφάλεια, την εργονομία και την αντίσταση στην φθορά. Εδώ στην ΒΛΑΣΤΟΣ Kitchen&style  υποστηρίζουμε την κουλτούρα της κατασκευής, τοποθετώντας την τεχνογνωσία μας στη διάθεσή σας για την ανάπτυξη εξατομικευμένων λύσεων σχεδιασμού που ερμηνεύουν τους χώρους σας με ευελιξία και δημιουργικότητα για συγκεκριμένα και κοινά αποτελέσματα

ΕΥΚΟΛΙΕΣ

Για εμάς εδώ στην ΒΛΑΣΤΟΣ KITCHEN&STYLE  που προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί δεν σημαίνει μόνο να σας δώσουμε ιδέες και έμπνευση για να σας κάνει να θέλετε τα προϊόντα μας. Θέλουμε να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα και αυτός είναι ο λόγος που αφιερώσαμε μεγάλο μέρος των πόρων σχεδιασμού μας για να βρούμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής. Μοιραζόμαστε την εμπειρία μας με αυτή των σχεδιαστών και των προμηθευτών μας, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια αλυσίδα εφοδιασμού που να μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και τελειώματα. Αυτό μας επιτρέπει να παράγουμε μοντέλα που είναι υψηλής ποιότητας, αισθητικά και λειτουργικά, καθώς και ανταγωνιστικές τιμές.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η επένδυση στη γνώση είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση οποιασδήποτε επιχείρησης που δραστηριοποιείται στη σημερινή αγορά. Με τον ίδιο τρόπο, η καινοτομία αποτελεί βασικό στρατηγικό μοχλό για την αύξηση της παραγωγικότητας. Η Vlastos Kitchen&Style έχει δώσει πάντα την ύψιστη προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών της. Έχει αφιερώσει σημαντικούς πόρους για την έρευνα και την καινοτομία ως κινητήριες δυνάμεις για την επιχειρηματική ανάπτυξη, αλλά και ως ευκαιρία για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τον πειραματισμό με νέες λύσεις προϊόντων σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να δημιουργήσουμε κουζίνες με τις καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, πάντα με ενδιαφέρον για το περιβάλλον. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε δεν είναι επιβλαβή για την υγεία της οικογένειάς σας και η υποστήριξη πελατών μας είναι εγγυημένη, υποσχόμενη την καλύτερη, εξατομικευμένη λύση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Είμαστε πάντα σε επαφή μαζί σας και τις ανάγκες σας χάρη στην ιστοσελίδα μας και τον αριθμό δωρεάν κλήσης. Έχουμε μια αποτελεσματική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

AFTERSALE

Είμαστε στη διάθεσή σας, βοηθώντας σας να βρείτε την τέλεια κουζίνα για να ταιριάζει στις ανάγκες σας όσον αφορά το στυλ, το χώρο και την αποθήκευση. Ο καθένας μπορεί να βρει τον τύπο για να εκφράσει το δικό του στυλ στις Βλαστός κουζίνες, χρησιμοποιώντας ένα εξατομικευμένο μίγμα πρωτότυπων και αποκλειστικών συνθετικών λύσεων. Η Kitchen&Style  συνδυάζει τους διαφορετικούς κώδικες μαζί σε ένα  παιχνίδι αγώνων και αντιθέτων, σύγχρονο και παραδοσιακό, πολύχρωμο και ουδέτερο, για να δημιουργήσει εντελώς μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση. Μετά την πώληση Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερώτημα σχετικά με την κουζίνα σας, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών που παρέχεται από την εταιρεία. Θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας αμέσως και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε σας μέσα σε λίγες μέρες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 210 4000 202