«ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ
ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ:
ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ ΧΕΡΙ. »

Αγαπάμε το ξύλο.
Γι ‘αυτό φροντίζουμε να διατηρήσουμε το φυσικό του χαρακτήρα. Και η αριστοτεχνική εμπειρία των 36 χρόνων μας κάνει αυτό να το μπορούμε. Οι εμπειρίες και η δεξιοτεχνία τους βασίζονται σε μια παράδοση που μπορεί να ανιχνευθεί αιώνες: η δημιουργία υψηλής ποιότητας έπιπλα από μασίφ ξύλο. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Και θα αγαπήσετε τα αποτελέσματα. Έπιπλα από μασίφ ξύλο, κατασκευασμένα σύμφωνα με  χειροτεχνικές παραδόσεις.

Παράδοση και τεχνολογία.
Στο εργοστάσιο επίπλων μας επεξεργαζόμαστε το ξύλο με τεχνολογία αιχμής.  Θέλουμε την ακριβή τελειότητα κάτω από τις λεπτομέρειες και ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι ο συνδυασμός της τεχνολογίας και της παράδοσης.

Είμαστε οι πιο σκληροί επιθεωρητές μας.
Για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια,  ελέγχουμε όλα τα έπιπλα από μασίφ ξύλο για λειτουργικότητα, σταθερότητα και εργονομία ακόμη και πριν από την κυκλοφορία στην αγορά.

Η δύναμη του κλασσικού γεμάτη αναμνήσεις από παράδοση και από χωριό. Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας το ξύλο κάνει μια κουζίνα να ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή.Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο να σας ενημερώσουμε για περισσότερες λεπτομέρειες και να δείτε από κοντά κουζίνα σε μοναδικό ύφος για τους λάτρεις του κλασσικού.

Κλασσικά έπιπλα κουζίνας kitchen&style

Μοντέρνο έπιπλο κουζίνας μοντέλο sanna

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Κλασσικό Επιπλο Κουζινας pombea. Σε ξύλο λούστρο για  δημιουργίες που ξεχωρίζουν!


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  •  έπιπλο κουζίνας από ξύλο λούστρο
  • Πορτάκι :  ξύλινο
  • κάσωμα: από  μελαμίνη 16- 18 mm.
  • Εγγύηση 5 ετών
  • Προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης 30-45 ημέρες ανάλογα  με το υλικό της πόρτας
  • πάγκος: βακελίτης 4εκ.-corian ή και γρανίτης δίνουν ποιοτικό αποτέλεσμα σε κάθε λεπτομέρεια

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Πορτάκι: ξύλινο λουστραρισμένο

Σκελετός: 16-18mm κάσομα, γκινισιά στην πλάτη, 8mm πισινό, νεροσταλάκτης, πιατοθήκη, κουταλοθήκη, κάδος απορ/των, μηχανισμοί soft-close

Χρόνος παράδοσης:  Προβλεπόμενος χρόνος 45 μέρες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 210 4000 202