Οι εξοπλισμένες κουζίνες έχουν μακρά παράδοση. Εκείνη την παλιά  εποχή ήταν  μια επανάσταση, σήμερα αυξάνουμε το σχεδιασμό κουζίνας σε υψηλότερο επίπεδο, τις κουζίνες της νέας γενιάς.

Η κουζίνα είναι κεντρικός χώρος ενός σπιτιού. Συνδυάζει λειτουργικότητα με χώρο αποθήκευσης και σχεδιασμό με ατομικισμό. Αλλά πάνω απ ‘όλα, η κουζίνα είναι ένας τόπος επικοινωνίας.

Ευγενείς φινιρίσματα, ξύλο σε διάφορα τελειώματα, πέτρινες πλάκες, υλικά μίξης ή σχεδιαστικά στοιχεία ξεχωρίζουν πρώτα.

Η λειτουργικότητα, η διάταξη των κουζινών και των ενσωματωμένων συσκευών καθώς και οι ευρύχωρες επιφάνειες εργασίας απαιτούν ακριβή σχεδιασμό. Εκ των προτέρων μπορείτε να θαυμάσετε την κουζίνα των ονείρων σας σε 3D.

Η ονειρική κουζίνα σας για έπιπλα κουζίνας kitchen&style vlastos.
Η διεξαγωγή των επιθυμιών των πελατών είναι η μέριμνά μας. Ανεξάρτητα από το στυλ που ονειρεύεστε, είτε είναι εξοχική, φουτουριστική ή κλασική – θα συνειδητοποιήσουμε τη μελλοντική σας κουζίνα.

Στη νέα αίθουσα κουζίνας, ξοδεύστε τους εαυτούς σας με υπέροχα μενού, γιορτάστε τις εορταστικές εκδηλώσεις και απολαύστε τις εργασίες κουζίνας στην παραγγελία σας.

Σχεδιάζουμε σαν επαγγελματίες και πάντα ενημερώνουμε για τις καινοτομίες και τα τεχνικά επιτεύγματα στην οικιακή αγορά. Συνδυάζουμε παραδοσιακή τεχνική με υψηλής τεχνολογίας, κατασκευασμένη με ποιότητα. Οι κουζίνες χαρακτηρίζονται από ευρωστία, ομορφιά και μοναδικότητα.

Ποιοι είμαστε – Κουζίνες από Ελλάδα
Αν ψάχνετε για μια Greek speaking kitchen company που μπορεί να χειριστεί το έργο κουζίνας σας από το σχεδιασμό έως την πλήρη εγκατάσταση, τότε μην κοιτάξετε ξανά. Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με επί παραγγελία χειροποίητα έπιπλα για να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας. Η τεράστια επιλογή των στυλ πόρτας σε μια ευρεία παλέτα μπορεί να σχεδιαστεί γύρω από τη διάταξη της κουζίνας σας για να δημιουργήσετε μια κουζίνα που δεν είναι μόνο όμορφη και πρακτική, αλλά και ανθεκτική. Διαθέτουμε μια εξειδικευμένη ομάδα για τη μέτρηση και τοποθέτηση της επιφάνειας εργασίας σας και βεβαίως και για την προμήθεια συσκευών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 210 4000 202