Η Kitchen&style vlastos κατασκευάζει σύγχρονα ντουλάπια και κουζίνες από τη δεκαετία του 1980 και έγινε γνωστή για τη χρήση σύγχρονου σχεδιασμού ντουλαπιών κουζίνας και τεχνολογίας στη σύνθεση υψηλής ποιότητας. Σήμερα, είναι ένα  γνωστό εμπορικό σήμα  κουζίνας και είναι αφιερωμένη στην έρευνα και ανάπτυξη, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις και εισάγοντας κομψά τελειώματα μαζί με τις έννοιες σχεδιασμού αιχμής σε τακτική βάση.

Μοναδικά σημεία:

Design: Σίγουρα κάποιο από τα μοντέλα που πρώτοι θα εγκαταστήσετε από εμάς θα δείτε να γίνιονται τάση μελλοντικά.

Ευελιξία: Σε αντίθεση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρείες κουζίνας, διάφορα μοντέλα κουζίνας ΒΛΑΣΤΟΣ kitchen&style μπορούν να αναμιχθούν και να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια εντελώς μοναδική κουζίνα. Ψάχνετε για μια «μοναδική» κουζίνα; – Κανένα πρόβλημα. Η kitchen&style VLASTOS  μπορεί να σας προσφέρει μια υπηρεσία «προσαρμοσμένης κουζίνας » προσαρμοσμένη στην ατομική σας προτίμηση..
Η 5ετής εγγύηση είναι το πρότυπο kitchen&style.
Οι εργονομικές κουζίνες αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα  – οι βάσεις στήριξης, τα συρόμενα τραπέζια και τα άλλα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα  μας παρέχουν όλα όσα υπάρχουν στη σύγχρονη κουζίνα.
Γιατί να επιλέξετε την Kitchen&Style ΒΛΑΣΤΟΣ;

Για άτομα που αναζητούν υψηλής ποιότητας, κουζίνα:

Τα έπιπλα κουζίνας Kitchen&Style VLASTOS υπερηφανεύεται για τον εξαιρετικά σχεδιασμένο σχεδιασμό της, την εξαιρετική διαδικασία κατασκευής, την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και τη μετέπειτα φροντίδα πελατών. Αυτές οι υπηρεσίες απομακρύνουν το άγχος από την αγορά κουζινών υψηλών προδιαγραφών και εξασφαλίζουν ότι κάθε κουζίνα είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη για να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών.

Για τους αρχιτέκτονες, τους κατασκευαστές υψηλών kκτιρίων και τους κατασκευαστές πολυκατοικιών:

Για τις παραγγελίες πολλαπλών μονάδων μεγάλου όγκου, προσφέρουμε την ίδια ποιότητα προϊόντων κουζίνας υψηλής ποιότητας και σχεδίασης κουζίνας που αποτελεί μέρος της τυποποιημένης συλλογής τους αλλά με τη δυνατότητα να προσαρμόζεται πλήρως ο σχεδιασμός σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Δείτε παραδείγματα τέτοιων έργων εδώ >>.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 210 4000 202