ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΒΛΑΣΤΟΣ KITCHEN&STYLE

 

Η ανακαίνιση της κουζίνας είναι μια σημαντική απόφαση για κάθε οικογένεια. Είναι ο χώρος που μαζεύεται η οικογένεια μετά από μια δύσκολη μέρα. Έτσι μια κουζίνα πρέπει να είναι τόσο ευχάριστη όσο και λειτουργική όσο και ανθεκτική. Για να διασφαλίσουμε αυτές τις 3 αρχές στα έπιπλα κουζίνας Vlastos Kitchen&Style επιλέγουμε προσεκτικά τις πρώτες ύλες για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα. Οι μηχανισμοί έχουν εξίσου σημαντικό ρόλο όσο και οι πρώτες ύλες για τα πορτάκια και τα κασώματα. Η blum μια εταιρία με χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή έξυπνων λύσεων είναι μια από αυτές τις επιλογές μας.

Στην kitchen&style Βλαστός η χρήση εξειδικευμένων συνεργατών αποτελεί επιλογή εγγύησης ποιότητας. Απολαύστε λοιπόν την κουζίνας σας μέσα από μια τεράστια βεντάλια επιλογών στα χρώματα, στις υφές και στους μηχανισμούς. Προτείνουμε στα ανεβατά ντουλάπια κουζίνας μηχανισμούς BLUM για αντοχή στο χρόνο.

Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε στον εκθεσιακό μας χώρο και να δείτε όλες τις δυνητικά επιλογές για εσάς και την προς ανακαίνιση κουζίνας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 210 4000 202