ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η VLASTOS kitchen&style  ιδρύθηκε το 1982 από τoν Γ. Βλαστό  ως εταιρεία κατασκευής κάθε είδους επίπλου.  Η  αγάπη για φαγητό και μαγείρεμα οδήγησε στη δημιουργία της δικής μας κουζίνας. Η χρήση μοναδικών υλικών, η ξεχωριστή ποιότητά τους, το στυλ και ο σχεδιασμός τους, καθώς και η συνεχής έρευνα σε τεχνικές λύσεις και χειροποίητα φινιρίσματα αποτελούν μια νέα ερμηνεία στο σχεδιασμό κουζίνας. Τα έργα μας βρίσκονται κατά μήκος της χώρας με βάση την Αμφιάλη στον Πειραιά.
Κατασκευαστική αριστεία με ποιοτική ελληνική τεχνική και ιταλικό design. Η μονάδα μας συνδυάζει τα πιο προηγμένα μηχανήματα παραγωγής με το μεράκι για μοναδικά έπιπλα κουζίνας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το πάθος και η φροντίδα για λεπτομέρειες και οι μοναδικές τεχνικές εργασίας που αναπτύσσουμε στην kitchen&style ΒΛΑΣΤΟΣ μας επιτρέπουν να δημιουργούμε εξελιγμένα και μοναδικά αντικείμενα σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος και να συνδυάζουμε διαφορετικά υλικά όπως πέτρα, μάρμαρο, ξύλο, τιτάνιο, ματ ή γυαλισμένο st.steel, χάλκινο, χαλκό, μαύρο st.steel και πολλά άλλα. Η kitchen&style βλαστός  έχει αποκτήσει μια τεχνική στη χρήση εργαλείων και υλικών που μπορεί να θεωρηθεί πλήρης και εξίσου αξιοσημείωτη με την κυριαρχία του μουσικού οργάνου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Για την καλύτερη αξιοποίηση της τροφοθήκης μας υπάρχει πάντα η λύση με τα καλάθια. Η εργονομία μιας κουζίνας δίνει στα ντουλάπια κουζίνας την πρακτικότητα και ευκολία που όλοι ζητούμε  στην καθημερινότητά μας.

Χώροι για να αποθηκεύετε μεγάλος όγκος από πράγματα με τον πλέον γρήγορο, ασφαλή και λειτουργικό τρόπο με τον τρόπο της ΒΛΑΤΟΣ kitchen&style.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 210 4000 202