Συχνές ερωτήσεις πελατών (FAQ)

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Η εταιρεία Επίπλων Κουζίνας Kitchen & Style Βλαστός απαντά στις ερωτήσεις σας:

Τι μπορεί να βρεί ένας καταναλωτής στην Kitchen Style;

Μεμονωμένα έπιπλα κουζίνας σε μοντέρνο και κλασικό στυλ αλλά και ολοκληρωμένες προτάσεις κουζίνας, κατασκευασμένες με άριστες προδιαγραφές.
Επίσης, η εταιρεία προσφέρει ντουλάπες για κάθε χώρο του σπιτιού, στα μέτρα σας!

Πώς θα με βοηθήσετε να επιλέξω αυτό που ταιριάζει στον χώρο μου;

Από την πρώτη στιγμή που θα έρθετε στον εκθεσιακό μας χώρο θα σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και θα σας αναλύσουμε τον τρόπο και την ποιότητα κατασκευής. Έπειτα μαζί μπορούμε να φτιάξουμε προσωρινά σχέδια, ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου σας, για το πώς μπορεί να γίνει η νέα χωροταξία με τα καινούργια σας έπιπλα.

Πώς θα φτάσουν στην πόρτα μου τα έπιπλα κουζίνας που παρήγγειλα;

Η μέθοδος αποστολής καθορίζεται από την περιοχή σας. Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής, η παράδοση γίνεται με δικά μας μέσα. Εάν βρίσκεστε εκτός Αττικής τα έπιπλα θα φτάσουν στο σπίτι σας μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών.

Τι προνόμια μου προσφέρει η Kitchen Style;

H Kitchen Style, σαν εταιρεία κατασκευής επίπλων προσφέρει εγγύηση ποιότητας για τα προϊόντα που παραδίδει.
Οι έλεγχοι των υλικών που χρησιμοποιούνται είναι συνεχείς και οι τεχνοτροπίες κατασκευής είναι σύγχρονες, με έμφαση στην εργονομία, την αντοχή και το design.
Με την παρουσία χρόνων που έχουμε στο έπιπλο κουζίνας, εγγυόμαστε ότι το προϊόν που παραδίδουμε είναι άριστων προδιαγραφών, εστιάζοντας πάντα στις ανάγκες του πελάτη, τις οποίες γνωρίζουμε πολύ καλά από την εμπειρία μας.

Μπορείτε να μου κατασκευάσετε την κουζίνα που θέλω στα μέτρα μου;

Ναι. Το προσωπικό της εταιρείας μας, μπορεί να κάνει πραγματικότητα την κουζίνα των ονείρων σας, όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί! Σχεδιάζουμε, συμφωνούμε και υλοποιούμε έναν χώρο δημιουργικό και άνετο για όλη την οικογένεια.

Πόσο καιρό κάνει μια κουζίνα να κατασκευαστεί;

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Από το πόσο μεγάλη είναι η κουζίνα σας, από την φύση των υλικών που θα επιλέξετε και από άλλους παράγοντες που προκύπτουν κατά την υλοποίηση. Εσείς από την πρώτη στιγμή της συμφωνίας μας, θα γνωρίζετε με ακρίβεια τους χρόνους παράδοσης.